Personligt

FÖRETAGET

PERSONLIGT

VERKSAMHET

Åsa Renström asa@designservice.nu

Det är jag som bedriver verksamheten Designservice.

Jag har en masterutbildning inom industridesign och har under mina hittills yrkesverksamma år jobbat med att kommunicera varumärken genom produkter.

I och med detta har jag samlat på mig erfarenheter av produkt- och tillverkningsbranschen. Så jag vet att det är en krävande process, med många människors arbete och engagemang bakom.  

Som person är jag lösningsorienterad och kreativ. En doer. Min styrka ligger i att genomföra, leverera och slutföra. Det är grunden för min verksamhet Designservice. Jag vill med min kompetens serva verksamheter med kreativ hjälp. Med andra ord, jag hjälper er att genomföra det praktiska atteljéarbetet.

Jag växte upp i Ludvika, i det underbara Dalarna. Under gymnasietiden flyttade jag till Uppsala. Sedan har jag bott, studerat och jobbat på en antal orter från norr till söder. Tills jag i November 2010 bestämde mig för att bosätta mig i Karlstad. Efter två intensiva år med att starta upp verksamheten, två barn och ett husbygge, känner jag mig redo för att "bara" jobba, leva och bo.

I grunden är jag en lagmänniska. Mycket medveten om att framgång och vinst bygger på att ta ansvar, vara lyhörd och ett enträget arbete. Så jag ser fram emot att få bilda lag med er kollegor i den kreativa branschen.

Min motivation är att ni ska bli än mer konkurrentkraftiga.

©2013  DESIGNSERVICE ÅSA PRODUKT & GRAFIK AB

Kontakta DESIGNSERVICE

Designservice Å produkt & grafik

Östra Kanalgatan 10

652 20 KARLSTAD

Telefon: 073-943 68 99

Epost: info@designservice.nu

Hemsida: www.designservice.nu

 

Företagsfakta

Organisationsnummer

556167-4861

Momsreg. nummer

SE 556167486101

Bankgiro

750-9854